Dekorativt

Om dette arrangement

Tid
8:00 - 14:00
Pris
Lukket arrangement
Target
For børn
Børn

En som mig - ensomme mig

26.10.22
Debatfestival 2022 - lukket forløb med Nikoline Asmund Thomsen og Liv Lundholm Pedersen

Projekt 'En som mig - ensomme mig' er et gratis tilbud om et lille undervisningsforløb. Projektet har til formål at sætte fokus på ensomhed blandt unge, og ambitionen er at give nordjyske unge redskaberne til bedre at kunne sætte ord på ensomhed.

Forløbet bliver udviklet gennem et samarbejde mellem Brønderslev Forfatterskole, FilmMaskinen, GRIB og Headspace. Under forløbet får eleverne viden om, hvad ensomhed er for en størrelse. Samtidig bliver eleverne også selv styrket i at sætte ord på og formidle emnet gennem et kulturelt sprog, når Brønderslev Forfatterskole og FilmMaskinen kommer på besøg. Her vil vi gerne, at I sætter en hel dag af til vores besøg, hvor vi vil undervise eleverne i, hvordan man skriver et manuskript og efterfølgende skyder en scene ud fra det.

Oplev også Livs oplæg om selve projektet til arrangementet 'Sund med Kultur...?' på Frederikshavn Bibliotek kl. 10-11.30.

Samarbejdspartnere

Frederikshavn Debatfestival 2022 afholdes af Bibliotek & Borgerservice, Frederikshavn Kommune i samarbejde med bl.a. FOF Vendsyssel, AOF, LOF, DOF Frederikshavn og Lille-Skole for voksne Frederikshavn.