Dekorativt
Eventyret om dronning Dagmar

Om dette arrangement

Tid
10:00 - 10:35
Pris
10 kr.
Lokalitet
Kappelborg - Salen
Arrangører
Target
For børn
Børn

AFLYST - Eventyret om dronning Dagmar

13.11.20
Arrangementet er desværre aflyst på grund af Covid-19.

Med livligt dukkespil og god musik gør Svanen danmarkshistorien til nærværende teater. Den sande, eventyrlige historie om dronning Dagmar er forrygende.
Svanens musikalske forestilling om den bøhmiske prinsesse Drakomira, der bliver Danmarks dronning Dagmar, er heller ikke kedelig.

Rammen er en drejelig dukketeaterscene forklædt som middelalderligt slot med tårne og tykke mure, der er lavet af gulnede landkort. Så er stemningen slået an til en rejse tilbage i tiden og ned gennem Europa og tilbage igen.

Det bliver en munter teatertur fuld af god musik og livligt og udtryksfuldt dukkespil med dukkeførere, der også kan spille skuespil og gøre historien nærværende. Det er sjældent helt sandt, når forestillinger påstås at være for alle aldre.

Men Svanens forestilling er til at forstå for børn og voksne. Det er en skøn måde at få genopfrisket sin historiske hukommelse på. Eller måske for første gang møde den spændende, menneskeligt barske og politisk betændte virkelighed bag den kendte myte om kong Valdemar og dronning Dagmar.

For børn fra 4 år.

Arrangementet har tidligere været datosat til den 25. september 2020, men er blevet flyttet pga. Covid-19