Illustration til Hr. Skægs Hotel
Hr. Skægs Hotel

Om dette arrangement

Tid
14:00
Pris
100 kr.
Lokalitet
Manegen Sæby Kulturhus
Arrangører
Target
For børn
Børn

Aflyst - Hr. Skægs Hotel

23.05.20
Hr. Skæg er tilbage! Denne gang inviterer han hele verden indenfor og vækker nysgerrigheden for sprog.

Ny dato 6. februar 2021 - se det nye arangementet 
Hr. Skæg åbner sit helt eget hotel i Musikhuset. På et hotel møder man mennesker fra hele verden, og det er ikke altid lige let at forstå, hvad de vil. Sammen med Danmarks klogeste publikum og sin ven Vinter, kaster Hr. Skæg sig alligevel ud i forsøget og finder ud af, at engelsk faktisk ikke er så svært, som folk går og tror.
Sjov læring for børn. Som altid med Hr. Skæg handler det om at lære, men først og fremmest skal det være sjovt og spændende. Læring opnås bedst, når man har det godt, og showet er designet til at give børnene succesoplevelser. Det giver selvtillid at opdage, at man kan mere end man tror, og i Hr. Skægs Hotel lærer børnene, at det godt kan lade sig gøre at forstå hinanden, selvom der ikke tales samme sprog.
Intet Hr. Skæg-show uden musik. Sammen med sin makker Vinter, han Hr. Skæg begået en serie spritnye sprogsange som selvfølgelig indgår i showet. Så er du mellem 2 og 99 år, og i humør til at grine, gyse, synge, danse og blive klogere, er her et show, du ikke bør gå glip af. Velkommen til Hr. Skægs Hotel!
Alder: 02-99 år

 

 

 

Tags