Dekorativt

Om dette arrangement

Tid
11:00
Pris
Gratis
Target
For børn
Børn

Poesidage - Børneværkstedet

04.09.21
Er poesi egentligt kun for voksne? Og skal man kunne skrive for at lave poesi? Ikke på Frederikshavn Bibliotek! Besøg os lørdag den 4. september når vi arbejder med poesi i børnehøjde på en ny og kreativ måde. Vær med til en kreativ workshop for børn fra 2 år og deres familier.

Uge 35 står i poesiens tegn på Biblioteket. Derfor byder denne version af 'Børneværkstedet' på en kreativ workshop med billedkunstner Jeanette Sætre i samarbejde med Frederikshavn Kunstmuseum- og Exlibrissamling.

Børnene skal sammen med Jeanette Sætre se på sjove eksempler fra museets exlibrissamling, og de skal derefter skabe deres egen exlibris ud fra, hvad de hver især interesserer sig for.
I stedet for at skære figurerne i træ eller linoleum, skal de klippe figurerne i et særligt papir, som de kan bruge til at trykke med.

Exlibris betyder 'uden for bogen' og er et stempel eller stykke grafik, der fortæller, hvem der ejer den bog, det er sat ind i.

Ved at samarbejde med en professionel billedkunstner får børnene en forståelse for, hvordan billedkunst kan bruges som udtryksform på samme måde som poesi. De skaber deres egen billedpoesi uden at skrive ord, og det er med til at give dem et indblik i poesiens og billedkunstens mange facetter.

Poesi er meget mere end ord og det behøver bestemt ikke være kedeligt! Så kom med til en hyggelig og kreativ dag for hele familien.

 

Arrangementet er en del af Poesidage i uge 35.

Læs mere om Poesidage her.

OBS: Børneværkstedet er en månedlig begivenhed for børn i alle aldre. Den første lørdag i hver måned kan børn og børnefamilier besøge biblioteket, når vi afholder kreative og sjove aktiviteter. Vi skal male, tegne, klippe, klistre og meget mere. Hver lørdag har sit eget tema, så husk også at se de andre kreaarrangementer.