eSport

Om dette arrangement

Tid
19:00
Pris
Gratis
Unge

Aflyst: eSport

21.05.19
Hvad gør eSporten så populær?

eSport har med eksplosiv fart fundet vej til utallige danske hjem, og i medierne har begrebet været meget fremme i 2016.

Hvorfor tager man eSport ind på undervisningsinstitutioner? På hvilken måde gavner eSport undervisningen, og hvad skal det kunne give de unge mennesker at have eSport i skolen? Frederikshavn kommunes Ungdomsskole har haft valghold og aftenhold med fokus på E- sport, og det er nogle af disse erfaringer, som vi med dette foredrag ønsker at dele.

Hvordan skal man håndtere eSport i hjemmet? Konflikter i hjemmet omkring computerspil er udbredt, og over 70% af eSportsudøverne har oplevet konflikter i hjemmet på grund af eSport, heraf 14% på daglig basis. Hvordan skal konflikterne løses, og hvad kan man gøre som forældre til gamer-børn? Hvordan forholder man sig som forældre til at barnet bruger penge på skins og andre genstande i spillene?

Sportsgrenen med potentiale til at blive den største i verden!

Michael ”Django” Rüsz er 35 år, bor i Aalborg med kæresten Tine og har 2 drenge på henholdsvis 10 og 8 år. Han har været landsholdskaptajn i Call of Duty 2 fra 2005 til 2008, og været engageret i eSportsverdenen lige siden. Han var stifter af og siden bestyrelsesformand for Viborg eSport i 3 år og er nu selvstændig erhvervsdrivende indenfor eSport, hvor hans firma fra sommeren 2017 underviser i eSport på over 40 undervisningsinstitutioner.

Fri entré men tilmelding er nødvendig senest den 21. maj til: anmp@frederikshavn.dk