Om dette arrangement

Tid
16:00 - 18:00
Pris
Gratis
Target
For unge
Unge

AFLYST - Street Art for unge

28.10.20
Vi arbejder på en ny dato!
Kom med til en sjov og lærerig workshop om graffiti og street art! 
Biblioteket inviterer unge i Frederikshavn Kommune i alderen 10-16 år til at deltage i et projekt hvor der udforskes graffiti og street art.
 
Street Art Mod Ensomhed vil gennem fem dage á tre timer, give de unge en introduktion til denne særlige ’kunstgenre’ og mulighed for at afprøve forskellige teknikker, inden forløbet kulminerer i workshoppen ”Street Art” med graffitikunstner Frida Stiil Vium lørdag den 31. oktober.   
 
Du kan komme til alle workshops eller bare én. Det er helt op til dig. Det er gratis at deltage og du behøver ikke tilmelde dig, du dukker bare op – og tag bare dine venner med.
 
*Til workshoppen med Frida Still Vium lørdag den 31. oktober, er der dog begrænset antal pladser. Derfor skal du tilmelde dig her. (OBS! Du skal have deltaget i et af de tidligere afholdte street art arrangementer for at deltage i dette)
 
Frida Stiil Vium er kunstneren bag Projekt Nada og hendes kunst ses på flere husgavle blandt andet i Aalborg. Hun er daglig leder af kunstatelieret Street Station i Aalborg, udøvende graffitikunstner, og selvom hun kun er 21 år, kan hun allerede bryste sig af mange års erfaring med at arbejde med graffiti.
 
Projektet er støttet af Pulje til kultur-, idræts- og foreningsaktiviteter til sårbare, udsatte og ældre under corona-krisen.