Graffiti på en mur

Om dette arrangement

Tid
16:00 - 18:00
Pris
Gratis
Target
For unge
Unge

Street Art for unge

02.09.20
Kom med til en sjov og lærerig workshop om graffiti og street art!
Biblioteket inviterer unge i Frederikshavn Kommune i alderen 10-16 år til at deltage i et projekt hvor der udforskes graffiti og street art.
 
Street Art Mod Ensomhed vil gennem fem dage á tre timer, give de unge en introduktion til denne særlige ’kunstgenre’ og mulighed for at afprøve forskellige teknikker, inden forløbet kulminerer i workshoppen ”Street Art” med graffitikunstner Frida Stiil Vium lørdag den 12. september.   
 
Workshops: 
Onsdag den 22. juli
Onsdag den 05. august
Onsdag den 19. august
Onsdag den 02. september
*Lørdag den 12. september - Med Frida Stiil Vium
Onsdag den 16. september - samling og klargøring til udstilling af graffitikunsten 
 

Du kan komme til alle workshops eller bare én. Det er helt op til dig. Alle workshops er på Frederikshavn Bibliotek fra kl. 16.00-18.00, og biblioteket står for aftensmaden.

 
Det er gratis at deltage og du behøver ikke tilmelde dig, du dukker bare op – og tag bare dine venner med.
 
*Til workshoppen med Frida Still Vium lørdag den 12. september, er der dog begrænset antal pladser. Derfor skal du tilmelde dig her. 
 
Frida Stiil Vium er kunstneren bag Projekt Nada og hendes kunst ses på flere husgavle blandt andet i Aalborg. Hun er daglig leder af kunstatelieret Street Station i Aalborg, udøvende graffitikunstner, og selvom hun kun er 21 år, kan hun allerede bryste sig af mange års erfaring med at arbejde med graffiti.
 
Projektet er støttet af Pulje til kultur-, idræts- og foreningsaktiviteter til sårbare, udsatte og ældre under corona-krisen.