Nelly Sander

Om dette arrangement

Tid
19:00
Pris
50 kr.
Lokalitet
Kappelborg - Biografsalen
9990 Skagen
Arrangører
Target
For voksne
Voksen

AFLYST Et bedre, om man vil

14.10.19
Mød forfatteren Nelly Sander i et interview med moderator Anine Kaas.

Arrangementet er desværre aflyst

Nelly Sander (f. 1966) er født og opvokset i Skagen. Bortset fra fem år som expat i Oman har hun boet det meste af sit voksenliv i Aalborg. Hun er uddannet cand.mag. i sprog og internationale forhold samt fagjournalist. 

I 2012 debuterede Nelly Sander med romanen ”fryd” og i 2019 udkom romanen ”Et bedre om man vil”, som handler om Anes ungdom i 1980’ernes Skagen. For Ane er livet på toppen af Danmark ikke noget skønmaleri. Lyset over Skagen trækker mørke skygger med sig.

Mens forældrene kæmper med en kuldsejlende forretning og et snigende misbrug, forsøger Ane og hendes bror at finde vej gennem teenageårene, hvor de begge kommer til at overskride grænser, de aldrig havde forestillet sig. Med hjælp fra sin dansklærer lykkes det alligevel Ane at blive en ægte mønsterbryder. I hvert fald på papiret. Hun bliver gift, får en uddannelse og et job. Men hun er også en trist nogle og fyrreårig, der hader sit arbejde og kæmper med mistro om utroskab og skuffelsen over ikke at blive mor.Anes veje krydses af mennesker, der også har deres at slås med: Den forsømte pige, de kalder Hul-Lotte. Egon og Claus, som bakser med tilværelsen i et forsømt kolonihavehus, og Kirsten, som på flere måder bliver en vigtig del af Anes historie.Skal Ane slæbe fortidens bagage med sig gennem hele livet, eller vil det lykkes hende at frigøre sig?

Materialer