Foto af Rune Skyum-Nielsen og Nicklas Bendtner
Rune Skyum-Nielsen og Nicklas Bendtner

Om dette arrangement

Tid
19:30
Pris
75 kr.
Target
For alle
Voksen

Aflyst - Nicklas Bendtner – Begge sider

29.01.20
Nicklas Bendtners liv og karriere har været spækket med dramatik.

Han har oplevet stjernestunder på det danske landshold og som professionel i verdensberømte klubber som Arsenal og Juventus. Han har også været tæt på at sætte alt over styr i en rus af alkohol, kvinder og gambling.

Den 3. januar 2019 mødte to repræsentanter for Kriminalforsorgen op på Nicklas Bendtners bopæl. Med sig havde de en elektronisk fodlænke – en lille rem i sort plastic, som blev fæstnet omkring fodboldspillerens venstre ankel. Nicklas Bendtner var dømt for at overfalde en taxachauffør. I gamle dage ville Nicklas Bendtner have børstet fordømmelsen af skuldrene. Han ville have fortsat med at opføre sig, som det passede ham og være ligeglad med folk, og hvad de måtte tænke. Men ikke denne gang.

I en alder af snart 31 år besluttede han sig for at gøre det modsatte. Han besluttede sig for at se sit hidtidige liv over skulderen. Dag efter dag, med en båndoptager og en fodlænke som de eneste vidner, mødtes han med Rune Skyum-Nielsen, som Nicklas Bendtner havde set an i en håndfuld år. Sammen begyndte de forfra og gennemgik angriberens action spækkede oplevelser i en fodboldkultur, hvor pengene er store, fristelserne er mange, og de personlige dagsordener er svære at gennemskue.

Det er der nu kommet en bog ud af. ”Nicklas Bendtner – Begge sider”, der som de allerfærreste sportsbiografier formår at fortælle en både ærlig og fængslende historie. I selvbiografien ”Nicklas Bendtner - Begge sider” fortæller Nicklas Bendtner – med en bemærkelsesværdig ærlighed – om sit livs lyse og mørke sider. 

Journalist og forfatter Rune Skyum-Nielsen, vil denne aften fortælle historien om Nicklas Bendter. Om den ene og den anden side af kridtstregen.      

Materialer