Dekorativt

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
25 kr.
Target
For voksne
Voksen

AFLYST - Samtalesalon: Frederikshavn som poesiby

13.05.24
Kom til samtalesalon, hvor vi denne gang sætter fokus på Frederikshavn som poesiby.

Vi præsenterer i denne sæson et nyt koncept på biblioteket; Samtalesaloner. Samtalesaloner giver os et midlertidigt rum, hvor vi uforstyrret kan have samtaler og diskussioner af aktuelle emner indenfor kunst, kultur, litteratur og politik, og hvad der i øvrigt rører sig i samfundet eller i vores egen by.

Til denne samtalesalon sætter vi fokus på Frederikshavn som poesiby. Danmarks eneste poesipark ligger nemlig i Frederikshavn, hvilket er interessant.

Kom til Samtalesalon og hør bibliotekar Pernille Lisborg fortælle om Frederikshavns poesipark. Bagefter er der samtale blandt tilhørerne om bl.a. hvordan det er at bo eller færdes i en by, hvor poesien er synlig i gadebilledet? Hvad kan det bidrage med til en by, som er kendt for havn og værft? Passer det til en by som Frederikshavn? Hvad synes tilhørende om poesiparken og er der gode ideer til fremtidig poesi, der kan pryde Frederikshavns facader?

25 kr. incl. kaffe og kage.

Poesidage

Glæd dig også til uge 35, hvor biblioteket hylder poesien med en poesifestival kaldet Poesidage. Her kan du i uge 35 opleve forskellige arrangementer som fx digteraften og poesivandring. Der er noget for enhver smag og målgruppe. Program kommer senere her på siden.

Læs mere om Poesidage her