Foto af Benjamin Koppel. Fotograf Sara Galbiati
Foto af Benjamin Koppel. Fotograf Sara Galbiati

Om dette arrangement

Tid
19:00
Pris
100 kr.
Target
For voksne
Voksen

Annas sang. Forfatterforedrag med Benjamin Koppel

25.04.23
Kom med bag scenen på Benjamin Koppels anmelderroste roman ’Annas Sang’, der handler om tante Annas vanskelige og dramatiske liv, som hun selv nåede at fortælle ham om.

Hannah vokser op som den yngste af fem børn i den jødiske emigrantfamilie Koppelman. Hun drømmer om at blive musiker som sine brødre, og ender også med at blive optaget på konservatoriet, hvor hun forelsker sig i den unge idealist Aksel. 
Men i hendes jødiske familie betyder slægten og traditionerne alt, og da brødrene afviser ægteskabsmæglerens forslag til jødiske brude og gifter sig med danske kvinder, er det kun Hannah, der kan redde familiens ære. Skal hun ofre sig og opgive musikken og den mand, hun

Hør den medrivende historie, som er en fortælling om pligt, social kontrol, ensomhed, forfølgelse og krig – men også om kunst, ukueligt livsmod og den altovervindende kærlighed. 

Saxofonist og komponist Benjamin Koppel er rundet af en stor musikalsk familie. Selv begyndte han sin jazz-karrier som 15-årig og har siden udgivet mere end 50 album.

 

Materialer