Foto af Martin Krasnik

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 19:55
Pris
Gratis
Target
For voksne
Voksen

Demokratiet, individet og fællesskabet - Debatfestival 2021

28.10.21
Gå ikke glip af når Martin Krasnik lægger vejen forbi Frederikshavn Debatfestival og debatterer demokrati med os!

Martin Krasnik er journalist, forfatter og chefredaktør for Weekendavisen. Du kender ham nok også som tidligere TV-vært på DR2s ’Deadline’, hvor han er blevet berømt for sin kritiske og til tider konfrontatoriske stil, der  flere gang har vagt opsigt og skabt debat. Krasnik er en ivrig samfundsdebattør, og har tidligere fx under Muhammed-krisen forsvaret ytringsfriheden og demokratiet. 

Krasnik vil denne aften bl.a. trække på sin store viden om USA og amerikansk politik, og perspektivere nogle af de aktuelle tendenser, til vores danske demokrati og dets udvikling. Gør dig klar til et foredrag med skarpe  holdninger, men med plads til debat og refleksion.

Kom inden foredraget og få en bid mad! Se mere her!

Krasnik i den afsluttende debat

Martin Krasnik deltager også i debatfestivallens afsluttende paneldebat, hvor han skal være med til at sætte lup på fremtidens demokratiske samtale.

Overblik

Få det samlede overblik over Frederikshavn Debatfestival 2021 lige her.

Samarbejdspartnere

Frederikshavn Debatfestival 2021 afholdes af Bibliotek & Borgerservice, Frederikshavn Kommune i samarbejde med bl.a. FOF Vendsyssel, AOF, LOF, DOF Frederikshavn og Lille-Skole for voksne Frederikshavn.

Materialer