Om dette arrangement

Tid
20:00 - 22:00
Pris
Gratis
Target
For voksne
Voksen

Demokratiet - nu og i fremtiden - Debatfestival 2021

28.10.21
Glæd dig til et brag af en afslutningsdebat!

Vi tager temperaturen på det danske demokrati og debatterer aktuelle samfundstendenser, der både hjælper og udfordrer vores demokrati. 

Huxi Bach leder slagets gang som vært og moderator, når bl.a. Abdel Aziz Mahmoud, Martin Krasnik og Rosa Lund (Ø) andre meningsdannere og politikere kaster sig ud i tre debatrunder, hvor vi bliver klogere på demokratiets fremtid.

Arrangementet er ganske gratis - du dukker bare op. 

 

Debatpanel

Martin Krasnik, Abdel Aziz Mahmoud, Rosa Lund (Ø), Isabella Arendt (KD), Bjarke Møller og Ingrid Ank (Grundtvigsk Forum). 

 Debatrunder

1. runde

  • Call-out-kultur, krænkelseskultur, etc. på SoMe/medier generelt, og hvilken indvirkning det har på den demokratiske debat og demokratiet fremadrettet.

2. runde

  • Polarisering og ekstremisme i samfundet - og hvad det har af indflydelse på vores demokrati.

3. runde

  • Er vi tilpas demokratisk dannede til at kunne deltage i den demokratiske debat og dermed understøtte vores demokrati?

De førnævnte tendenser er måske noget, der altid har eksistereret. Det er der ikke noget nyt i - men de forstærkes af nye kommunikationskanaler. Så handler det egentlig mere om vores demokratiske opdragelse? 
 

Uden mad og drikke...

HUSK - Kom tidligt og spis din aftensmad! Vi disker op med en lækker og billig ret, så du har masser af energi til at nyde aftenen.
Læs mere om den demokratiske aftensmad her

Huxis blå bog

Huxi er kendt og elsket som samfundskommentator og yderst charmerende satiriker med altid tankevækkende kommentarer og underfundige pointer. 
Han er en intelligent og bragende dygtig entertainer, ligesom han også er en aldeles fremragende musiker. Med sin helt unikke stil har han i de senere år udvidet comedy-genren i Danmark.

 

Få det samlede overblik over Frederikshavn Debatfestival 2021 lige her.

Samarbejdspartnere

Frederikshavn Debatfestival 2021 afholdes af Bibliotek & Borgerservice, Frederikshavn Kommune i samarbejde med bl.a. FOF Vendsyssel, AOF, LOF, DOF Frederikshavn og Lille-Skole for voksne Frederikshavn.