Foto af Susse Wold
Foto af Susse Wold

Om dette arrangement

Tid
19:00
Pris
150 kr.
Target
For voksne
Voksen

En aften med Susse Wold – helt tæt på og i bevægelse

02.10.19
Gå ikke glip af en dejlig oplevelse med en af vores mest kendte og elskede skuespillere.

Med udgangspunkt i sin nye bog ”Bevægelse” fra 2018 vil Susse Wold fortælle om de ting, hun har foretaget sig, som har givet hende de helt store grænseoverskridende ydre og indre oplevelser. Med humor og indlevelse fortæller hun om sit brogede liv både på Hawaii, rundt om i verden og i Danmark.

Vi er med hende på udfordrende selvudviklingskursus i regnskoven. På safari i Kenya, hvor hun sidder fast i mudder omgivet af løver. Alene i ørkenen med en mand, der har klap for øjet og pistol i bæltet. Til begravelse ude på Stillehavet, hvor delfiner og hajer medvirker. 

Vi hører om arbejdet med filmen ”Jagten”, som ender med en bizar oplevelse i Cannes, da filmen næsten bliver væk i en regnstorm. Hun fortæller om at bringe sin internationale forestilling om H.C. Andersen ud til publikum i både Herning og Hokkaido. Vi hører om hendes tur til Japan, hvor hun læser eventyr højt for landets kronprins og besøger et hemmeligt tempel i bjergene. Hun fortæller også om de svære ting, som da hun for få år siden troede, at hun havde en alvorlig hjertesygdom. 

”Bevægelse” handler om, hvor vigtigt der er at bringe sig ud i situationer, som flytter én. Det er historien om kærlighed, tab, og om, hvordan man bestemmer sig til at tage ti år til. 

I samarbejde med Frederikshavn Teaterforening og AOF Nord.

Billetter kan kun købes her:

https://arenanord.billetten.dk