Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
Gratis
Target
For voksne
Voksen

AFLYST - Fra B-siden til backpacker

26.11.20
Arrangementet er desværre aflyst på grund af Covid-19.

Jørne fortæller om sin barske opvækst og livet som tidligere top-kriminel til i dag, hvor han er opdagelsesrejsende både på et indre sjæleligt plan og i ordets bogstavelige forstand. På det ydre plan, som backpacker rundt mange steder i verden. 
Jens har på tætteste hold fulgt Jørne’s exit ud af det kriminelle miljø og og sætter under foredraget lys på de mekanismer der opstår både med et liv på vrangsiden og livet efter et exit fra kriminalitet, stoffer og vold.

Den opdagelsesrejsende:
Jørne kender om nogen livet på vrangsiden. Han voksede op i et hjem præget af vold og misbrug.  Det liv førte han videre og endte tilsidst som top-kriminel. Indtil han i 2017 –nærmest natten over  – ændrede sit liv 180 grader. Jørgen Emils mission er med hans fortælling og store livsenergi, at give inspiration og ikke mindst motivation videre til tilhørerne.

Mentoren:
Jens Bach er mentor, psykoterapeut og misbrugsbehandler og har som tidligere gadeplansmedarbejder arbejdet med kriminalitetsforebyggelse og med unge i exit fra kriminelle grupperinger og miljøer.

Arrangementet er gratis, men af hensyn til stoleopstilling og corona, bedes alle "købe" en billet.

I samarbejde med Psykiatrifællesskabet i Frederikshavn

------------------------------------------------------------------------------

Arrangementet har tidligere været datosat til den 15. september, men er blevet flyttet pga. Covid-19.