Om dette arrangement

Tid
19:30
Pris
50 kr.
Target
For voksne
Voksen

Gopler ældes baglæns - hvordan man lever længere?

17.02.22
Nicklas Brendborg fortæller - med afsæt i sin bog bestselleren ”Gopler ældes baglæns” - en forrygende og utrolig historie om videnskabens kamp mod aldring og peger på, hvad man selv kan gøre for at leve længere.

Hvad skal vi spise, og hvordan skal vi leve, for at leve længere? For at finde svarerne tager vi på en hæsblæsende rejse til klodens fjerneste egne og mest højteknologiske laboratorier. Undervejs møder vi zombieceller, gopler der ældes baglæns og både gale og geniale videnskabsmænd og –kvinder.

Nicklas Brendborg er et af de mest lovende forskningstalenter inden for bioteknologi, og med afsæt i sin bog bestselleren ”Gopler ældes baglæns”, fortæller han om videnskabens svar på et langt liv.

Nicklas Brendborg studerer bioteknologi ved Københavns Universitet og er et af de mest lovende forskningstalenter på området anerkendt af bl.a. Novo Nordisk International Talent Program og Novo Scholarship Program. Sideløbende med sit forskerstudium udgav han i marts 2021 sin bog ”Gopler ældes baglæns”, der tilbragte flere uger på bestsellerlistens førsteplads

Materialer