Foto af Hanne Vibeke Holst

Om dette arrangement

Tid
19:30
Pris
100 kr.
Target
For voksne
Voksen

UDSOLGT - Kriger uden maske. Forfatterforedrag med Hanne Vibeke Holst

07.02.23
Kom og hør Hanne-Vibeke Holsts fortælle om sin seneste roman "Kriger uden maske", som er en dramatisk fortælling om den danske billedhugger Sonja Ferlov Mancoba.

Hør Hanne-Vibeke fortælle om, hvordan det var at komme helt tæt på et menneske, hun ikke kendte meget til, før arbejdet begyndte.

Hvordan hun bevægede sig i Sonja Ferlov Mancobas fodspor, fulgte hendes kampe og brik for brik kunne sammensætte historien om en kvinde, der endte med at skabe en helt unik kunst, som i disse år opnår større og
større anerkendelse.

Hør også om, hvordan man kan blive så sand som mulig i en roman, samtidig med, at man digter en historie.

Blå bog

Hanne-Vibeke Holst (f. 1959 i Hjørring) er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole. Hendes forfatterskab er udgivet i flere lande og nogle af hendes romaner er filmatiseret.

Hun har desuden skrevet manuskripter til tv-serierne ’Taxa’ og ’Strisser på Samsø’ og til spillefilmen ’Dagens Donna’ samt dokumentarfilmen ’Hvorfor har mænd magten?’.

Hun har modtaget en lang række priser for sit forfatterskab, bl.a. BMF’s Børnebogspris, Søren Gyldendal Prisen, Dansk Kvindesamfunds Mathildepris, Edvard Pedersens Biblioteksfonds Forfatterpris, Bog & Idé’s Læserpris, De Gyldne Laurbær og Jeanne og Henri Nathansens
Mindelegat.

Hanne-Vibeke Holst er også Ridder af Dannebrog.

Materialer