Børnehaven på biblioteket - forløb

Kulturelle udtryksformer og værdier i børnehaven - fire gratis forløb, som I kan arbejde med.

Gratis forløb til jer i børnehaverne

Frederikshavn Bibliotek har sammen med lokale børnehaver og kunstnere udviklet fire forløb til brug i børnehavernes arbejde med kulturelle udtryksformer og værdier. Forløbene kan frit bruges af alle børnehaver.

Forløbene fokuserer på forskellige kunstformer – billedkunst, film, litteratur og teater – og de er udviklet, så de er nemme at gå til og ikke kræver særlige materialer.

I er velkomne på biblioteket, mens I selv arbejder med forløbene. På biblioteket kan I fx finde inspiration til emner, besøge Lillebitte Lillis ’Skrumpivers’ eller opføre jeres egen teaterforestilling. 

Til hver enkelt forløb hører forskellige materialer, som I som børnehave i kommunen kan låne. I booker de tilhørende materialepakker via bbib@frederikshavn.dk - og her er spørgsmål også meget velkomne.

Beskrivelser af forløbene

Download beskrivelser af forløbene her:

Om projektet

Projektet 'Børnehaven på biblioteket' er støttet af Slots- og Kulturstyrelsens pulje 'Nye partnerskaber mellem dagtilbud og kulturinstitutioner' i foråret 2017.

Forløbet er udviklet i samarbejde med børnehusene Hånbæk, Troldehøj og Pilekvisten samt kunstnerne Mette Elimar Jensen, Lina Franke Hedegaard, Lotte Dyhrberg og Christine Lund Jakobsen.