Poesidage 2023 - dit digt på et postkort

Går du rundt med en digter i maven, så har du igen i år chancen for at få dit digt trykt på et postkort.

Sådan gør du

Find dit digt frem fra skuffen og send det til os på mail bibl@frederikshavn.dk med emnet 'Poesidage' eller put det i en af de røde Poesidage-postkasser på biblioteket. Senest 1. oktober.

Husk også at skrive dit navn og evt. din alder.

Vi får trykt nogle postkort med udvalgte digte på, som kan afhentes på alle fem biblioteker.

OBS: Når du sender/afleverer dit digt, giver du os lov til at bruge digtet på de omtalte postkort samt på vores hjemmeside, Facebook-side, infoskærme og på trykte materialer i forbindelse med Poesidage.

Hvorfor digte på postkort?

Til Poesidage i 2021 og 2022 fik vi trykt en masse af borgernes digte på postkort - på alle biblioteker i kommunen kunne man tage nogle stykker med hjem og sende som postkort, bruge dem som kort til en gave eller lignende.

Som optakt til Poesidage 2023 i uge 35 opfordrer vi igen i år alle til at komme med deres egne digte, og få dem trykt på postkort.

Uanset om dine digte ender i skrivebordsskuffen, i dine noter eller i en poesibog, så vælg det bedste ud og send det til biblioteket, for vi vil meget gerne trykke dem på et postkort. Vi hylder nemlig poesien i uge 35 med projektet Poesidage, og vi kan ikke komme i tanke om noget bedre, end at trykke og uddele borgernes egne digte.

"Det var rigtig dejligt at opleve, hvor mange, der havde lyst til at hoppe med på vores postkort-idé sidste år, og vi tror faktisk, at vi har ramt et behov, vurderet ud fra alle de mange digte vi modtog", udtaler Pernille Lisborg, der er tovholder på Poesidagene.