Dekorativt

6 opskriftsbøger til kommende vindere af Bagedysten

Er du fan af fondant? Bliver du lykkelig, når du hører det helt rigtige knæk fra en veltempereret chokolade? Og har du sukket henrykt over sprøjteposens mange anvendelsesmuligheder? Så har vi garanteret en bog med kageopskrifter til dig. For biblioteket har noget for alle - også i hverdagen.

Her er 6 bøger, der kan hjælpe dig på vej til at blive den næste vinder af Den store bagedyst.

Baking moments: Signaturkager fra @frederikkewaerens - Frederikke Wærens

339.000 følgere på Instagram kan ikke tage fejl. Frederikke Wærens er de sociale mediers ukronede kagedronning, og her deler hun opskrifter på smukke og lækre signaturkager.

Reservér 'Baking moments' her

Konditorkager alle kan bage - Katrine Foged Thomsen

Du kender hende som dommer i Den store Bagedyst. Den rolle har hun selvfølgelig, fordi hun selv er en meget ferm konditor. Her præsenterer hun konditorkager, alle kan bage, og det kan hun jo sagtens sige. Lad det komme an på en prøve!

Reservér 'Konditorkager alle kan bage' her

Klimakløgtigt kagekalas - Jasmin Gabay

Bagebogen til den klimabevidste bager. Jasmin har fokus på råvarer, der er i sæson og på rester, så du kan lave lækkerier med god samvittighed. Hvis det ikke er nok, så er titlen en mundvandsfremkaldende allitteration, og hvem elsker ikke det?

Reservér 'Klimakløgtig kagekalas' her

Plantebaserede fristelser : 60 opskrifter på kager, konfekt og is - Anette Hoeg Nielsen

Anette Hoeg Nielsen er kostvejleder og har bloggen madmedgloed.dk, hvor hun deler opsrkifter fra det plantebaserede køkken. I denne bog får du både bagte kager, rawkakes, is og konfekt til den lækkersultne veganer. Mange af opskrifterne er oven i købet glutenfri.

Reservér 'Plantebaserede fristelser' her

Pyntebogen - Annemette Voss Fridthjof

Annemette Voss Fridthjof vandt Den store bagedyst i 2013, og har siden beriget os med adskillige opskriftsbøger. Her nørder hun helt ned i pyntedetaljer, der får dit bagværks æstetik til at matche smagsoplevelsen.

Reservér 'Pyntebogen' her

Valdemarsro: Kager & desserter - Ann-Christine Hellerup Brandt

Hvis du nogensinde har googlet en opskrift, så har du højst sandsynligt stiftet bekendtskab med de uofficielle verdensmestre i søgemaskineoptimering, madbloggen Valdemarsro. De har en opskrift på snart sagt alle retter i verden, og her får du et udvalg af deres bedste bud på kager og desserter.

Som altid med Valdemarsro får du gode vejledninger, som er lette at følge, krydret med lækre billeder.

Reservér 'Kager & desserter' her

Materialer