Dekorativt
Dekorativt

Bogcafé forår 2023: Henriette anbefaler

Fortvivl ikke, hvis du gik glip af forårets bogcafé med personalets bedste læseoplevelser. Her får du Henriettes anbefalinger:

Henriette anbefaler

Katrine Marie Guldager "Birgithe med th"

Birgithe, mor til tre og desillusioneret folkeskolelærer, mister sin mor og skal tømme hendes hus. Sorgen ripper op i fortiden og sårene fra ungdommen, hvor faren forlod familien, og Birgithe skulle være den voksne. Kort roman for læsere af ny dansk litteratur.

Celeste Ng "De savnede hjerter"

Birds mor forsvinder, da han er ni år gammel, men nogle år senere beslutter han sig for at lede efter hende ved hjælp af nogle få ledetråde, hun har efterladt ham. En dystopisk roman, der foregår i en nær fremtid. Appellerer bredt til alle læsere.

Sara Alfort "Damer der var for meget"

Portræt af 13 skandinaviske divaer, som blæste på konventionerne i perioden 1884-1919. Bogen kan læses af alle, der interesserer sig for den allerførste bølge af kvindefrigørelse i Danmark og Skandinavien.

Lars Kepler "Netspinderen"

En pakke med en tinfigur og en kompliceret gåde er det eneste, der kan stoppe seriemorderen, de kalder netspinderen. Joona Linna og Saga Bauer må i et kapløb med tiden se, om de kan nå frem til ofrene, inden morderen i puppelignende sække opløser ofrene med syre. Til læsere af voldsomme og blodige krimier.

Materialer