Dekorativt
Dekorativt

Bogcafé forår 2023: Pernille anbefaler

Fortvivl ikke, hvis du gik glip af forårets bogcafé med personalets bedste læseoplevelser. Her får du Pernilles anbefalinger:

Pernille anbefaler

Jan Kjærstad "En tid til at leve"

Tolv forskellige mennesker er på vej til en teaterpremiere i Oslo. Deres liv har tidligere krydset hinanden, og kun et par stykker af dem ved, hvilket drama, der er planlagt til premieren.

Kristina Stoltz "For evigt"

Livsbekræftende roman, hvor fortid og nutid flettes sammen og fortæller historien om tre generationer af kvinder, Baby, Anna og Cajsa, der alle forsøger at bekæmpe barndommens omsorgssvigt på hver deres vis.

Edourd Louis "Forvandlingens metode"

Drengen Eddy er fanget i et liv, han foragter, bosat i en fransk landsby i en hverdag fyldt med ekstrem fattigdom, homofobi, vold, udskamning og hån. Desperat forsøger han at finde en ny livsform og drømmer indædt om hævn over sit liv. 

Per Petterson "Mit Abruzzo"

Det sidste halve år op til han fylder 69 gør den norske forfatter Per Petterson dagbogsnotater fra sin bolig på landet. Han skriver om sine faste rutiner, men mest om det der falder ham ind, og det bringer læseren vidt omkring.

Solvej Balle "Om udregningen af rumfang IV"

Ved bogens begyndelse er det 18. novemberdag nr. 1892. De 18. november-indespærrede bliver stadig flere i det store hus i Bremen. Heriblandt fortælleren Tara Selter.

Materialer