Har du brug for materialer til din opgave?

Af anr
22.01.21
Har du brug for materialer til din opgave? Vidste du, at biblioteket stadig giver adgang til videnskabelige artikler, selvom vi har fysisk lukket? Er du studerende, og har brug for materiale til en opgave, er der gratis adgang til en række forskellige databaser.

”MasterFILE Premier” har artikler fra både populære tidsskrifter, og mere videnskabelige. Mange af artiklerne kan læses i fuldtekst. Besøg ”MasterFILE Premier”.

”Science – Gale In Context” har primært fokus på naturvidenskabelige artikler. Den er meget brugervenlig, og giver også adgang til at undersøge forskellige emner, hvor der allerede er samlet interessante artikler. Besøg "Science".

"Europa World Plus" i den kan du finde statistikker og analyser omkring historiske, økonomiske og politiske forhold fra hele verden. Besøg "Europa World Plus".

"Infomedia" - Danmarks største mediearkiv med fuldtekstartikler fra danske aviser, fagtidsskrifter og nyhedsbureauer. Lige nu er der adgang hjemmefra. Læs mere om Infomedia og se en lille intro film.

"Faktalink" - populær database med aktuelle emner. I Faktalink kan du måske finde inspiration til et emne til din opgave. Besøg faktalink.dk.

Husk at du kan få hjælp til at finde rundt i databaserne kan du booke din lokale bibliotekar på vores hjemmeside – så hjælper vi dig hjemmefra. Book din lokale bibliotekar her.