Henriette anbefaler

Henriette anbefaler

Henriette anbefaler tre bøger til julens læsning

"Der er ikke noget bedre end at sidde med en god bog, når lyset går på hæld og tæppet skal findes frem. Jeg vil anbefale tre bøger, der kan noget forskelligt, men som har det til fælles, at du bliver helt opslugt, mens forfatterne tager dig med på en rejse gennem forskellige historier og gennem alle dele af følelsesspektret."

Ulvekvinten af Trisse Gejl

Psykiske kriser er noget, vi alle kan komme til at stifte bekendtskab med, og romanen erindrer os om, at vi skal være vågne, når en person i vores omgivelser balancerer på kanten. Men som det også antydes i romanen, kan det være vanskeligt at aflæse signalerne.

Nøjsomheden af Stine Askov

Nøjsomheden af Stine Askov er en kærlighedsfuld roman om den unge Mona, der bor i ghettoen Nøjsomheden og skal finde vej i livet med en spraglet familie af samlere, pushere og handlekraftige kvinder. Selv drømmer hun sig væk i bøgernes verden og skriver små post-it-anmeldelser på de brugte værker i Nøjsomhedens byttecentral ved vaskekælderen. 

En pige og en dreng af Morten Brask

Romanen handler om den frygt, som mange af os har i drømmen om en familie: når intet går som forventet. Historien er barsk og sandfærdig og du kommer gennem alle dele af følelsesspektret.

Tags
Materialer