Dekorativt

Kender I Sallys far?

Sallys far er grov, sjov og alt alt for meget! Kender du det fra din egen far..? Bander han også lidt for meget? Og er hans historier lidt for vilde? Sådan er Sallys far, og vi elsker ham.

Vi elsker Sallys far

Der er kommet en ny bog om Sallys far: 'Sallys far kan godt selv'.
Sally og Svend bygger en hule, og Sallys far vil gerne hjælp til, men pludselig er det kun far, der bygger…

Det er bøger for hele familien, for de er sjove for både børn og voksne. Der er udkommet 12 bøger om Sallys far, og de behøver ikke blive læst i rækkefølge, men vi anbefaler, at I læser dem alle og gerne flere gange.

Børnebibliotekar Iben siger: "Jeg læser dem højt for mine unger; en dreng på fire år og en pige på otte år, og de fungerer til os alle tre. Vi griner så meget, at ungerne næsten ikke kan falde i søvn bagefter. Og dagen efter er det altid den bog, de helst vil høre igen."

Bøger om Sallys lillebror Eddie

Er dine børn lidt for små endnu til Sallys far, så er der pt. udkommet tre bøger om lillebror Eddie. Helt klart værd at læse.

Bøger til turen eller til kreastunder

Er dine unger vilde med at fordybe sig med at tegne eller lave perler, eller skal I snart på biltur? Så anbefaler vi 'Sallys far' som lydbog. Du kan låne dem lige her på e-reolen - og Sallys far er blå titler, hvilket betyder, at de ikke tæller med i din udlånskvote, så dem kan du altid låne.

Materialer