Dekorativt

Magiske enhjørninger til de mindste

Nicoline anbefaler bøger med magiske enhjørninger

Et af de mest kendte fabeldyr er den smukke og mystiske enhjørning. Her har jeg samlet en række magiske enhjørninge-bøger til de mindste.

'Fire frække enhjørninger' af Rebecca Patterson

Om enhjørningesøstre, venskab og uvenskab. Bogen kan læses for 4-7-årige og kan bruges til at få en dialog med barnet om, at man skal lytte til hinanden, når man leger.

'Søde og strålende enhjørninger: en rør-og-føl-bog' af Suzi Heal

Farverig og nuttet billedbog med fem enhjørninger - med føleeffekter for de yngste på 2-3 år.

'Jeg er genert' af  Aurélie Chien Chow Chine

Enhjørningen Sigurd har en magisk manke, der skifter farve efter hans humør. I dag har Sigurd fødselsdag, men han bliver genert - og lilla - af at være midtpunkt. For 3-6-årige, til brug i institutionen, såvel som hjemmet.

'Silja den magiske enhjørning får ting til at ske' af Mila Berg

Enhjørningen Silja kan endnu ikke trylle med sit snoede horn, og hun må derfor være særlig opfindsom. Det får hun brug for, da dalen, hvor hendes venner bor, pludselig bliver oversvømmet. Fra 3 år.

Titel: Det er ikke min enhjørning: dens manke er for uglet' af Fiona Watt

Kan du føle dig frem og hjælpe den lille mus med at finde den rigtige enhjørning? Sød følebog, der vil være et hit både i hjemmene og institutionerne. For børn fra 1-3 år.

'Der findes ikke enhjørninger' af Lucy Rowland

Hvad tror du: findes der enhjørninger? Tag med pigen på jagt efter de smukke fabeldyr. Dejlig billedbog for børn fra 3 år.

'Glitter flytter ind' af Amy Young

Billedbog. Sofie drømmer om en fantastisk enhjørning, men bliver skuffet da Glitter bliver leveret. Kan hun elske en enhjørning, der ligner en ged og lugter sært?

'Silja og det magiske stjernestøv' af Mila Berg

Billedbog. Silja er en lille enhjørning, der har svært ved at flyve. En dag falder en stjerne ned og har brug for hjælp til at komme op på himlen igen. Mon det lykkes Silja og dens venner at hjælpe stjernen?

Materialer