eReolen

Nyt om eReolens app

Af anr
02.01.19
Rigtig mange brugere har allerede hentet eReolens nye app til iOS, og den er heldigvis blevet taget godt imod.

Der har som forventet været nogle småfejl og børnesygdomme, bl.a. har nogle brugere oplevet problemer med visning af huskelisten. Der ligger nu en ny opdatering klar i App Store, som burde løse dette problem samt en række andre småfejl. Oplever du stadig fejl efter at have hentet den nye opdatering, så vil vil meget gerne have besked via SUPPORTEN.

Den gamle app lukker 

I uge 1, 2019, lukker den gamle eReolen app til iOS, og derefter kan den ikke benyttes mere eller hentes fra App Store. Fra da af, er det kun muligt at benytte den nye app.

Bemærk, at brugere, der benytter iOS med version 7 af styresystemet, desværre ikke kan benytte den nye app. Minimumskravet for den nye eReolen app er version 9.3.5 af iOS. For brugere, der oplever, at de ikke længere kan benytte eReolens iOS app, er det stadigvæk muligt at anvende eReolens hjemmeside, der har responsivt design, hvilket ebtyder, at den tilpasser sig mobile enheder.

Nyt til Android-brugere
Det er naturligvis fortsat muligt at anvende den gamle Android app efter nytår og indtil den nye Adroid-app er oppe at køre. 

Udviklingen af den nye Android-app er i fuld gang, og planen er, at der kommer en ny udgave af Android-appen i starten af 2019. Det bliver stadigvæk muligt at anvende den gamle Android-app i en periode efter, den nye er lanceret. Det bliver meldt ud her på eReolen samt på Facebook, når den gamle Android app bliver lukket.

Nye funktionaliteter ifm. læsning og lytning

Vi er i fuld gang med at forbedre den lydbogsafspiller og ebogslæser, der ligger indbygget i app'en (den du bruger, når du læser eller lytter). De nye funktionaliteter vil være klar i starten af 2019 og dukker automatisk op i begge app's via en opdatering.

FAQ og tekniske krav
Find svar på spørgsmål om den nye app i vores FAQ og Tekniske krav på hjemmesiden. FAQ’en er også synlig i appens menu under ”Hjælp".

 

Oprindeligt skrevet af eReolen.