Dekorativt

Biblioteket er åbent hele sommeren!

Af anr
06.07.21
At lave noget sammen behøver ikke at koste spidsen af en jetjager, det er blot et spørgsmål om at få de gode ideer

Biblioteket er fyldt med ideer til lege og kreativitet for hele familien, og hvis du mangler inspiration til din sommerlæsning eller gode ideer til aktiviteter, så må du meget gerne spørge os.

Vi har også mange spændende tidsskrifter om alt mellem himmel og jord.

Book en feriepose

I kan også bestille en pose fyldt med underholdning til sommerferien. Biblioteket pakker igen i år en pose til dig og din familie. Det eneste I skal gøre er at fortælle os om jeres interesser, så pakker vi en pose fyldt med et spændende og måske overraskende indhold specielt tilpasset dig og din familie. Find mere om feriepose tilbuddet.

Så meget mere

Biblioteket er fordybelse og ro, men det er også leg og hygge. Der er ikke længere restriktioner omkring åbningstider, coronapas og mundbind. Du kan frit benyttet computerne, og legetøjet står klar til børnene, men selvfølgelig skal vi stadig tænke os om, sprite af og holde afstand.

Frederikshavn Bibliotek

I børnebiblioteket på Frederikshavn Bibliotek har Puderummet fået nye puder og gyngen er kommet op. Der er kommet strøm på Gamer-PC’erne og på det Interaktive gulv. Her kan du blandt andet klatte med maling, lære at danse eller spille fodbold. – Vi har også lige fået 20 nye sæt udklædningstøj, fortæller børnebibliotekarerne.   

Sæby Bibliotek

Børnene kan slippe fantasien løs på Sæby Bibliotek, hvor der er en helt lille by med bageri, teater og værksted. Her kan de bl.a. lave flotte kager eller suse rundt på de små biler. Bibliotekets skønne lille gårdhave er stedet, hvor børnene kan lege i sandkassen, mens de voksne slapper af ved borde og bænke.

I ungerummet er der gamerpc’er og slængesofaer, hvor de ældste børn og unge kan læne sig tilbage, læse magasiner, tegneserier og bare hænge ud. Hvis forældrene trænger til en kop kaffe er der kaffeautomat lige ved siden af aviserne og magasinerne.

Skagen Bibliotek

På Skagen Bibliotek finder du et stort udvalg af bøger, musik, film, spil, magasiner og aviser - for både børn og voksne. Har du lyst til at vide mere om Skagen by og de berømte kunstnere, så har biblioteket en stor samling af Skagenslitteratur og mange flotte kunstbøger. De voksne kan hygge sig med en god kop kaffe fra automaten, og i børnebiblioteket er der læsehuler og legetøj.

Du finder os i den store kulturbygning Kappelborg, der også huser biograf, koncertsal og musikskole. Bygningen var tidligere Skagens store folkeskole Kappelborgskolen, men er nu lavet om til et kulturmekka. I den tidligere skolegård er der den fedeste skaterbane, og på den anden side af Kappelborg en skøn legeplads, hvor små børn også kan boltre sig. Et stort grønt areal inviterer til picnic i græsset.

Ålbæk og Østervrå

I Ålbæk og Østervrå kan du besøge de to mindre biblioteksfilialer, hvor du finder et bredt udvalg af bøger, musik, film, spil, magasiner og aviser - for både børn og voksne. Her er også små hyggelige legeområder til børnene. 
Ålbæk Bibliotek ligger i forbindelse med Ålbæk Skole, og Østervrå Bibliotek finder du i Østervrå Idræts- og Kulturcenter.

Begge afdelinger har betjening to dage om ugen, men er, som de tre store biblioteker, åbne for selvbetjening. Dog er Østervrå Bibliotek lukket for personlig betjening i uge 29, 30 og 31.

For at benyttet de selvbetjente åbningstider skal du været oprettet som låner. Er du endnu ikke oprettet  kan du selv oprette dig som ny med din NemID.
Du finder alle bibliotekernes  åbningstider her.