Dekorativt
Nyt look

NEW LOOK

Af anr
12.08.20
Vi har visket tavlen ren og kan med stor fornøjelse præsentere dig for en ny visuel identitet - NEW LOOK. I den anledning byder vi på kaffe og kage.

Spændende, interessant, informativt og overraskende – er det, vi håber, du vil tænke, når du ser vores nye look. ”Her venter gode oplevelser, som jeg bestemt ikke vil gå glip af”.
Det kan være overvældende med de mange sanseindtryk, vi får hver eneste dag, og vores hjerne må hele tiden hurtigt sortere og prioritere. Men med vores nye look, håber vi, at du nemmere kan genkende os og vores tilbud, så du ikke risikerer at gå glip af gode muligheder, tilbud og oplevelser.

Der er sket store forandringer i Bibliotek & Borgerservice Frederikshavn Kommune de seneste år. Derfor var det på tide med et nyt fælles udtryk, som signalerer det, vi er, og at der er noget for alle – unge, gamle, børn og dem midt i mellem. Uanset om du skal have et nyt NemID, elsker at læse, bare har lyst til at snuse rundt og blive inspireret eller skal til et spændende foredrag. 

Bibliotek & Borgerservice Frederikshavn Kommune er nemlig ikke kun os, der arbejder her. Det er ’vores’ – dit og mit – for selvom vi er forskellige, har vi det til fælles, at vi alle er brugere af huset. Vi er ét stort fællesskab, selvom vi ikke altid tænker over det. Derfor håber vi også, at du vil tage godt imod ’vores’ nye look.

Udtryk og indhold, der passer sammen

Vi har over en længere periode arbejdet med at finde det helt rigtige udtryk, der kan være med til at styrke det, vi står for. Formålet er at stå frem i vores lokalsamfund, som én af drivkræfterne inden for kultur, viden og dannelse. 
Det nye look bliver lige så stor en del af vores kommunikation som det skrevne ord, og det skal understøtte vores historier og budskaber, så det hele passer sammen. 

Farvel til plast 

Som mange andre brancher, søger vi også at støtte verdensmålene, og vi synes, at det nye look var en god anledning til at skrotte plastikposerne og i stedet tilbyde dig et mere bæredygtigt alternativ. 

Køb dit eget biblioteksnet

Du kan også købe dit helt eget biblioteksnet, som du kan bruge igen og igen. Det er lavet af genvundet bomuld og med bibliotekets logo på. Biblioteksnettet koster 25 kr. og kan købes i den betjente åbningstid. Du kan bruge kontant og betalingskort.
Ved at vælge en af disse løsninger, er du med til at reducere forbruget af plastik til gavn for vores miljø og dyreliv.  Du er selvfølgelig også velkommen til at tage en taske eller net med hjemmefra.