Dekorativt

Noget for alle - også dig!

Verden er endelig ved at normalisere sig igen efter en hård tid med Covid-19, og det gælder ikke mindst bibliotekerne. De nordjyske biblioteker er gået sammen om et fælles budskab til bibliotekernes mange brugere: Husk at bruge dit bibliotek, for biblioteket har noget for alle - også dig!

Bibliotekerne summer atter af liv. Arrangementsprogrammerne bugner med fortryllende tilbud, studiegrupperne er vendt tilbage og der er liv og leg på børnebiblioteket. 

Liv på biblioteket

På de nordjyske biblioteker er vi klar med en masse spændende kulturtilbud til alle, der har savnet at samles om oplevelser. 

Hyggestunder med højtlæsning for børnene, studiegrupper, som fordyber sig i projektskrivningen og bogcafeen, som tryllebinder publikum, er blot eksempler på de situationer, som bibliotekerne igen ønsker skal fylde hverdagen.

Noget for alle - også dig!

Med en nyligt igangsat kampagne vil de nordjyske biblioteker minde borgerne om alle de bibliotekstilbud og hyggestunder, som kan nydes – og endda ganske gratis.

Kampagnen ”Biblioteket. Noget for alle – også dig!” kører som reklamespots i nordjyske biografer, på radiostationer og tv-stationer samt i tog og busser i september og oktober måned. Reklamefilmen er den, der kører herover.

Se bibliotekets tilbud her og husk også at tjekke arrangementsprogrammet lige her.

 

Oprindeligt skrevet af Annesophie Elkjær-Gregersen, Vesthimmerlands Biblioteker.