Dekorativt
Nye biblioteksnet

Nye poser

Af enb
20.07.20
Biblioteket har gang i mange ting for tiden - og én af dem er kampen mod plastik! Vi synes, det er på tide at ændre vaner. Derfor er det fra torsdag den 13. august slut med den velkendte gratis bibliotekspose*.
Vi vil gerne hjælpe vores miljø og støtte op om FNs verdensmål, så godt vi kan, ved at mindske brugen af plastik - lige som mange andre brancher. Vi ved også, at mange af jer er glade for at kunne få en pose til at fragte jeres lån hjem i, og derfor kommer vi nu med et bæredygtigt alternativ.
 
Køb dit eget biblioteksnet
Du kan også købe dit helt eget biblioteksnet, som du kan bruge igen og igen. Det er lavet af genvundet bomuld og med bibliotekets logo på. Biblioteksnettet koster 25 kr. og kan købes i den betjente åbningstid. Du kan bruge kontant og betalingskort. Bare kontakt personalet.
 
Ved at vælge en af disse løsninger, er du med til at reducere forbruget af plastik til gavn for vores miljø og dyreliv.  
Du er selvfølgelig også velkommen til at tage en taske eller net med hjemmefra.
 
Lovændring
Fra januar 2021 er det slut med gratis plastikposer, da en ny lov træder i kraft. Denne forbyder organisationer og forretninger i at udlevere gratis plastikposer. Plastikposer skal i fremtiden koste mindst fire kroner, for at mindske plastforureningen.
 
*Frem til 31. december 2020 kan du få udleveret en konventionel pose. Henvend dig til personalet.