Dekorativt

Nyt program forår 2022 - også for børn

Glæd dig til alt det spændende, der sker for børn i foråret.

Dyk ned i programmet her og se de mange spændende tilbud!

Bibliotekerne er heldigvis stadig åbne, og vi er glade for, at kunne inviterer dig indenfor til endnu en forårssæson fyldt med gode tilbud til både store og små.

Glæd dig til...

...at vi i uge syv og otte griber vi fat i knogler på mere eller mindre videnskabelig vis i anledning af Videnskabsår22. Vi stiller nysgerrige spørgsmål til skelettet, vi skal være kreative med knogler, spille musik og quizze.

Kreativt bliver det også, når Lakserytteren kommer på besøg, og til de populære arrangementer; Billedskolen, Kunstnerklubben og Børneværkstedet kan du bliver inspireret og lære nye kreative teknikker.

Forrygende festligt bliver det, når Girls Night rykker ind på Skagen Bibliotek og åbner æsken med alt, hvad en fabulous pigeaften skal indeholde.

I Vickys vilde verden kommer du med ud i naturen omkring dig, og du vil få øjnene op for en helt nyt verden i din baghave og din kælder.

Vi har naturligvis også børneteater – fire sjove, spændende og lærerige forestillinger; Tyren Ferdinand, Dengang du var lille, Den sultne larve Aldrigmæt og Pelzz.

God fornøjelse!