Dekorativt

Poesidage - vi gentager successen i 2022

21. marts er Verdens PoesiDag - og hvilken bedre anledning til at annoncere, at vi gentager successen og laver Poesidage i 2022.

Glædelig Verdens PoesiDag!

Vi er i fuld gang med planlægningen af Poesidage 2022, som finder sted i uge 35 - og vi hører meget gerne fra dig, hvis du har lyst til at deltage - se mere længere nede.

Succes med poesidage 2021

I uge 35 2021 var der fokus på poesi, lyrik og digtning rundt omkring i Frederikshavn Kommune, og takket været en masse gode samarbejdspartnere lykkedes det for Bibliotek & Borgerservice at nå ud til mange flere, end vi overhovedet havde turde håbe på.

"Poesidage 2021 var en stor succes - rigtig mange deltog - både aktører og publikum, så vi er glade for at annoncere, at vi gentager Poesidage i uge 35 i år. Vi føler virkelig, at vi med Poesidage fik vist og åbnet op for, hvor fantastisk og forskelligartet poesi er," siger bibliotekar Pernille Lisborg.

Hent et postkort-digt på biblioteket

I 2021 kunne borgere med en digter i maven sende deres digt ind til os, og så fik vi trykt nogle udvalgte digte på postkort. Det er nu anden indsamling af disse lokale digte fra 2021, der fra i dag (Verdens PoesiDag) er udstillet på vores fem biblioteker. Vi har modtaget knap 50 digte, og det er blevet til i alt 33 postkort-digte.

Så kig forbi dit lokale bibliotek, og snup et par postkort-digte. Send en hilsen til en ven, brug dem som til og fra kort, eller sæt dem i ramme og nyd poesien derhjemme.

Læs mere om projektet her og læs nyheder mm fra Poesidage 2021 nederst på siden.

Husk også at holde dig opdateret på Poesidages Facebook-side

Er du interesseret i at hylde poesien?

Vi hører gerne fra dig, hvis du, din virksomhed, organisation eller forening har lyst til at hylde poesien sammen med os og er interesseret i at lave en poesiaktivitet i uge 35. 

Kontakt bibliotekar Pernille Lisborg på mail eller på 9845 9131.