Dekorativt

Poesidage - vi gentager successen i 2023

21. marts er Verdens Poesidag - og hvilken bedre anledning til at annoncere, at vi gentager successen og laver Poesidage i 2023.

Glædelig Verdens Poesidag!

Vi er i fuld gang med planlægningen af Poesidage 2023, som finder sted i uge 35 - og vi hører meget gerne fra dig, hvis du har lyst til at deltage - se mere længere nede.

For tredje år i træk, skal vi afholde Poesidage i uge 35, så vi er så småt på vej mod en tradition, og det er vi ret glade for.

Vores mision er at vise, at poesi kan give dig noget, lige meget hvem du er, og lige meget hvor du er i livet. Heldigvis har vi igen i år en masse gode samarbejdspartnere, som deler vores mision. Faktisk kan man sige, at Poesidage har skabt digter-ringe i vandet, for både Aalborgbibliotekerne og Folkeuniversitetet er vilde med konceptet, og de er begge med som samarbejdspartnere i år.

Send os dit digt

De sidste to år har alle med en digter i maven kunne sende deres digte ind til os. Vi har så fået trykt nogle udvalgte digte på postkort, som alle har været velkomne til at hente på bibliotekerne. Vi kalder dem postkort-digte, og du kan nu sende os dit digt frem til 15. juni - måske er det dit digt, vi vælger til et postkort. Læs mere om postkort-digtene og hvordan du gør på denne side.

Læs mere om Poesidage-projektet her og husk også at holde dig opdateret på Poesidages Facebookside.

Er du interesseret i at hylde poesien?

Vi hører gerne fra dig, hvis du, din virksomhed, organisation eller forening har lyst til at hylde poesien sammen med os og er interesseret i at lave en poesiaktivitet i uge 35. 

Kontakt bibliotekar Pernille Lisborg på mail eller på 9845 9131.