Techfestival North 2019

Af enb
14.06.19
Teknologien har for alvor gjort sit indtog, og hurtigere end nogensinde bliver hightech til hverdagstech, og vi bliver mere og mere optaget af, hvad vi kan udrette med teknologien som redskab. Men hvad gør det ved os som mennesker? Bliver vi dummere, mister vi forbindelsen til rigtige mennesker, kommer robotterne og overtager vores arbejde, og skal vi i fremtiden spise mad lavet af stamceller?

Hvornår er tech galt, og hvornår er det genialt? Det og meget mere, skal vi finde svar på til efteråret, når Frederikshavn Bibliotek for første gang slår dørene op til en to-dages techfestival den 8.-9.oktober 2019.

Med livsstilsekspert Mads Christensen ved roret som konferencier, og i fornemt selskab med blandt andre Nikolaj Sonne og Christiane Vejlø, lokale toppolitikere, eksperter og repræsentanter fra erhvervslivet – skal vi blive klogere på den virkelighed vi befinder os i, hvor teknologien spiller en større og større rolle hos den enkelte, i familierne, i fritiden og når vi går på arbejde.

Sammen skal vi lade os begejstre over teknologiens mange muligheder, fascineres og blive nysgerrige.
Men vi tager også de kritiske briller på, og sætter scenen for den helt store debat om teknologiens udvikling og påvirkning. Hvad bringer det af muligheder, og hvilke konsekvenser har det for vores hverdag, vores samfund og vores fremtiden? Kan vi blive ved med at styre teknologien eller kommer den til at styre os?

Tryk her, og læs hele programmet. Program som bladrefil

Techfestival North 2019 er arrangeret i samarbejde med AOF, LOF, FOF, DOF og Lilleskolen for Voksne