Dekorativt

Videnskabsår22

Bibliotekerne vil skabe nysgerrighed og interesse for naturvidenskab og forskning hos alle familier i Danmark med temaet Videnskabsår22.

Ny viden og erkendelse

Slår du ordet videnskab op lyder forklaringen: metodisk forskning med henblik på at opnå ny viden eller erkendelse inden for en del af virkeligheden. 

DR indledte det nationale ’Videnskabsår22’ med julekalenderen ’Kometernes Jul’, hvor der var fokus på universet. Men det er egentlig Niels Bohr Instituttet, der har taget initiativ til et nationalt videnskabsår i 2022 i anledningen af deres 100 års jubilæum.

Arrangementer

Videnskabsår22 er et interessant og vigtigt tema, som bibliotekerne er med til at formidle. For videnskab kan godt være svært, men det har været vigtigt for os, at de emner vi har valgt bliver forklaret på en måde, så både børn og voksne forstår, hvad det drejer sig om. Til at hjælpe os med det, har vi inviteret en række spændende foredragsholdere og videnskabsfolk, som hver især kommer og fortæller om videnskabelige og aktuelle emner.

Se alle arrangementer relateret til Videnskabsår22 længere nede på siden.

Vinterferie med 'knogle-amok'

Børnene kan også glæde sig til at gå fuldstændig ’knogle-amok’, når vi tager skelettet under behandling på mere eller mindre videnskabelig vis. Se også vinterferiens arrangementer herunder.

Læs mere om det nationale projekt på videnskabsår22.dk