Poesidage - praktisk info

Poesidage opstod på biblioteket på baggrund af et besøg af Poesiens Bus i efteråret 2021, og det har siden udviklet sig til en hel uge fyldt med arrangementer med relation til poesi.

"Vi synes, at det var en super idé med Poesiens Bus, og vi ville gerne udvikle det, så der blev flere dage, hvor vi kunne gøre folk opmærksomme på, hvor fantastisk poesi er.

Vi drømte om forskellige arrangementer for alle aldre flere steder i kommunen, og det blev en jo realitet med Poesidage i efteråret 2021.

Nu glæder vi os til at fortsætte successen med Poesidage i uge 35 2022", siger bibliotekar Pernille Lisborg, der er tovholder på projektet.

I 2021 var der heldigvis mange, der ville ville hjælpe os med at hylde poesien, så Poesidage 2022 kom på tegnebrættet og er nu veloverstået med masser af deltagere og samarbejdspartnere.

Samarbejdspartnerne i 2022 var:

Poesiens Bus, Poesipark Frederikshavn, Maskinhallen, EUC Nord Eventteknik, Palads Teatret, Sæby Bio, For Retfærdigheden i Sæby, Nordjyllands Kystmuseum, Rådhuscentret i Frederikshavn, Frederikshavn Boghandel, Frederikshavn Kunstmuseum og Børnekulturnat Sæby.

Projektperiode

Projektet løber i perioden 1. marts til 1. oktober med forberedelse, afholdelse og evaluering.
Selve Poesidagene afholdes i perioden 28. august til 3. september 2023.

Mere information

Tovholder: bibliotekar Pernille Lisborg
Tlf.: 9845 9131
Mail: peli@frederikshavn.dk