Maleri af Rita Levorsen

Om dette arrangement

Tid
11:00
Pris
Gratis
Target
For voksne
Udstilling

Rita Levorsen udstiller på Gallerigangen

31.07.21 - 25.08.21
Udstillingen består ar akrylmaleri , foto, blandformer, skulptur og keramik.

Rita Levorsen fortæller: "Min inspiration er den stadige forundring og glæde over at befinde mig på så smuk en planet: Bjerge, skove, søer, stranden, havet, himlen, – farverne, lyset, de skiftende årstider, - OG så kigger man pludselig nærmere efter, og ser en hel verden i det små ...tæt på.

I sten, strandskaller, træ og bark udspiller der sig et helt univers af former og farver. En helt eventyrlig verden, hvis man kigger efter.

Og så er der dyrelivet: Dyr i alle former og farver er også til stadig forundring og glæde,
Og mennesket! Mennesket er et helt kapitel for sig selv, fordi jeg selv er et menneske og forsøger at begå mig i  denne race. Søger venner, medspil, modspil og accept - og samtidig undrer mig -  over vores/menneskets ageren på denne smukke, helt unikke planet. En planet, som ikke eksisterer på grund af ensporethed, status, økonomisk vinding eller magt, men hvor  mangfoldighed/ biodiversitet  og ren natur er en nødvendighed.   

Derfor har jeg til denne udstilling givet mig selv lov til, at lege med det mangfoldige princip, og forsøgt at lave kunst hvor udtryksformer og måder er forskellige, og hvor formålet – temaet - er at sætte fokus på det vi ofte overser i en travl hverdag. - nemlig at være:
Tæt på naturen, dyrene og mennesket - både i det at se, og det vi gør"