Dekorativt

Om dette arrangement

Tid
20:30 - 21:30
Pris
Gratis
Target
For voksne
Voksen

Et liv med film og fjernsyn

26.10.22
Debatfestival 2022 - foredrag // Wikke & Rasmussen

Wikke & Rasmussen (Steen Rasmussen og Michael Wikke) har gennem snart 40 år arbejdet sammen som filminstruktører, manuskriptforfattere og ofte producenter på egne film og tv-serier. De har modtaget flere priser, blandt andet en æres Bodil for deres arbejde med film og tv, og en Robert for deres seneste spillefilm 'Gooseboy'.

Mange kender dem sikkert fra tv-serien 'Sonny Soufflé Chok Show', hvor de som Brdr. Bisp kørte rundt i en Voldsom Volvo, eller som Onkel Morfar og Morbror Harry fra filmen 'Hannibal & Jerry'. Og så er det også Wikke & Rasmussen, som har lavet filmene 'Flyvende Farmor', 'Russian Pizza Blues', 'Der var engang en dreng som fik en lillesøster med vinger' samt DRs tv-julekalender 'Julestjerner', som stadig er en af de mest sete.

Musik og sang har altid spillet en stor rolle i alle deres produktioner, og mange vil kunne synge med på 'Ridder Lykke', 'Brug dit hjerte som telefon', 'Du er så smuk med havet som baggrund', 'Voldsom Volvo' og mange flere af deres sange.

Mød parret bag det hele, se klip fra de mange produktioner, syng med og hør hvordan de har lagt deres sjæl i deres film.

Samarbejdspartnere

Frederikshavn Debatfestival 2022 afholdes af Bibliotek & Borgerservice, Frederikshavn Kommune i samarbejde med bl.a. FOF Vendsyssel, AOF, LOF, DOF Frederikshavn og Lille-Skole for voksne Frederikshavn.