Foto af Kongeskibet
Foto af Kongeskibet

Om dette arrangement

Tid
19:00
Pris
150 kr.
Lokalitet
Manegen - Sæby Kulturhus
Rådhuspladsen 2
9300 Sæby
Arrangører
Target
For voksne
Voksen

Livet på Kongeskibet Dannebrog

07.03.24
Kommandør Peter Schinkel Stamp fortæller om livet ombord på Kongeskibet Dannebrog. Han giver et unikt indblik i det smukke skibs historie og dets betydning for monarkiet.

Hør spændende historier om besætningen, arbejdet på skibet og ikke mindst de mange opgaver, der skal løses, når Hendes Majestæt Dronningen og den øvrige kongelige familie er ombord.

Foredraget er fyldt med underholdende og personlige anekdoter og oplevelser fra arbejdet på Dannebrog tæt på den royale familie. Peter Schinkel Stamp viser desuden flotte billeder og videoklip fra skibet, så man næsten føler, at man er med Dronningen til søs.

Kommandør Peter Schinkel Stamp har siden februar 2019 været Hendes Majestæt Dronningens Jagtkaptajn og chef for Kongeskibet Dannebrog. Han har gjort tjeneste i Søværnet i mere end 40 år og har haft en spændende og varierende karriere, som bl.a. har omfattet internationale udsendelser, en række chefstillinger til søs og til lands- og adjudant for Hendes Majestæt Dronningen. Den imponerende karriere rundes nu af med stillingen som Jagtkaptajn og chef for Dannebrog.

I samarbejde med Retfærdighedens Venner.

Materialer