Mikkel Salling Holmgaard

Om dette arrangement

Tid
19:00
Pris
125 kr.
Voksen

Mikkels vej tilbage til livet

21.11.18
Mød Mikkel Salling Holmgaard og hør en fantastisk fortælling, som ikke kan undgå at røre dig dybt i hjertet.

Året er 2006. Mikkel får et knivstik i halsen, der egentlig burde have slået ham ihjel, da han forsøger hjælpe en veninde, der bliver stukket ihjel. Mikkel overlever og begynder en lang sej kamp med systemet og med genoptræning. 

Ved siden af genoptræningsforløbet, har Mikkel præsteret utrolige resultater, som vidner om et unikt drive og en unik tankegang, som ikke findes andre steder. Han slås hver eneste dag for at styrke genoptræningsenhederne i Danmark, og han hjælper dagligt mennesker med at præstere store resultater. Det gør han blandt andet i hans nyopstartede projekt The Back To Life Project, hvor han arbejder både i USA og Danmark.

Mikkels foredrag tager dig ind i en unik tankegang om, hvad det vil sige at have drive og holde fokus. Sidder man med genoptræningsproblemer giver det enhver lytter lysten til at gå ud hver eneste dag, for at præstere på et endnu højere niveau. Alt dette ud af en voldsom fortælling, fortalt med et overskud og glimt i øjet, som skal opleves for at forstås.
Mikkel er udnævnt til ambassadør for Make a Wish / Ønskefonden, han er landstræner og freelance kampagneleder for DHIF/Special Olympics Danmark og han er belønnet med flere priser. Blandt andet Carnegiefondens, Chr. D. 4.’s Laug’s og Redningsmedailleselskabets pris for heltemod, han er blevet belønnet med KFUM Forbundets initiativtager pris, og han er endda blevet nomineret til den Nordjyske Idrætspris for sit genoptræningsforløb.

Entré 125 kr. - billetter købes hos LOF 

Se portræt af Mikkel i TV2Nord

 

Tags

Materialer