Foto af Jens Gaardbo

Om dette arrangement

Tid
19:00
Pris
150 kr.
Target
For voksne
Voksen

UDSAT - Mød Mr. News

23.03.21
Arrangementet er flyttet til den 19. oktober 2021.

Læs mere om foredraget den 19. oktober og køb billet.

Mød Mr. News og få både noget at tænke over og meget at grine af.

Han er nyhedsmanden, der eftertænksomt, vidende og venligt bidende informerer og interviewer om døgnets begivenheder på TV2. Jens Gaardbo tager os med rundt i, ikke alene den eksplosive medieverden, men også i det moderne samfund af forandringer, opfindelser og ændringer, som vi hele tiden skal vænne os til. Hør, hvad manden, der ofte er på kant med tidens strømninger og alt det moderne, mener om det.

Det hele begyndte i Frederikshavn. Hør om liv og gerning, værdier, holdninger på rejsen fra Frederikshavn til den store medieverden og tilbage igen.

Hør også om alt det, medierne gør ved os! Vi har muligvis fået mere af alting. Men er det blevet bedre? Jens Gaardbo tager os med rundt i ikke alene den eksplosive medieverden, men også i det moderne samfund som vi hele tiden skal vænne os til.

Forandringer, opfindelser, ændringer. Og de kalder det altid for fremskridt!

Jens Gaardbo har en underfundig humor og en fantastisk evne til at betragte omgivelser og medmennesker. Han er ofte på kant med tidens strømninger og alt det moderne. Mød Mr. News og få både noget at tænke over og meget at grine af!

I samarbejde med FOF Vendsyssel - køb billet hos FOF

Arrangementet var tidligere planlagt til den 5. november 2020.