Biblioteket som ingen andre steder

Biblioteket som ingen andre steder

Af anr
14.03.19
Hvor går du egentlig hen, hvis du søger troværdig information?

Fri og direkte adgang til viden 24:7
Det er vigtigere end nogensinde, at alle danskere ved, at de har et sted at gå hen, når de søger fri og uafhængig viden, inspiration eller oplevelse.
Demokrati og frihed er under pres af Fake News, digitale trolde, spin og skjult reklame. Bibliotekerne tilbyder lige og fri adgang til troværdig viden. Du finder det ikke mange andre steder – hverken fysisk eller digitalt.

På biblioteket mødes mennesker og meninger
Biblioteket er et åbent og fælles mødested. Fysisk og på nettet. Her kan du møde mennesker meninger og ideer. Direkte fra kilden. Digitalt og døgnet rundt.

 • Brug den helt nye tjeneste Læsekompasset til at finde inspiration til din næste bog ud det, der interesserer - eller det, du har læst tidligere.
   
 • Se både mainstream og smalle film, gamle danske film og dokumentar på Filmstriben.dk.
   
 • Kom helt tæt på forfatteren på Forfatterweb.dk og Litteratursiden.dk
   
 • Lån ebøger eller lydbøger direkte på mobilen fra eReolen.dk
   
 • Få det bedste udgangspunkt for projektopgaven eller foredraget på Faktalink.dk.
   
 • Søg på alt, der findes på hylderne på alle landets biblioteker eller elektronisk, bestil og forny lånet på bibliotek.dk.

Hent dine lån, hvor du vil - og aflever igen på det nærmeste bibliotek, når lånetiden er slut. For det er jo hele ideen, at vi alle kan låne en bid af kunsten, videnskaben, poesien, fritidsinteressen, litteraturen, historien eller fremtiden.

Alt hvad du finder på bibliotekerne er styret af faglig viden og indsigt. Derfor finder du både Koranen, Bibelen og Mein Kampf i arkivet, og har du et lånerkort, har du adgang til hele molevitten på Dit Bibliotek 24:7.

Klogere som ingen andre steder. Dit bibliotek 24:7 - Som ingen andre steder