Dekorativt

Familieliv - og dets mange facetter

Det moderne familieliv har de seneste årtier ændret sig markant. Familieliv findes i mange former, og det står enhver frit for at vælge, hvordan drømmescenariet ser ud.

De fleste af os drømmer om det perfekte familieliv i en eller anden form, men hvad sker der, hvis tilværelsen slår en kolbøtte, eller hvis man ikke længere kan spejle sig i omverdenen.

Vi giver dig her et indblik i fem forskellige familieliv, hvor koldbøtter eller andre udfordringer tackles efter bedste formående til stor inspiration for os, der lytter med.

Læs også mere om udstillingen på bibliotekerne.

Foto af forfatter Julia Lahme

Familielivet under forandring

Den traditionelle kernefamilie er under forandring, og livstilsekspert Julia Lahme giver os indblik i nutidens familier, ægteskab, forældreskab og venskab i en verden, hvor vi mere end nogensinde har brug for hinanden. 

11. maj på Frederikshavn Bibliotek - køb billet her

Foto af Stephanie Siguenza

Mit liv i Årgang 0

Du har set Stephanie Siguenza på TV siden hun blev født. Nu kan du møde hende og høre historien om tiden i 'Årgang 0' - på godt og ondt.

17. maj i Manegen - Sæby Kulturhus - køb billet her.

Foto af Marie Brixtofte

Livet med en alkoholisk far

Psykolog og forfatter Marie Brixtofte  levede i mange år med frygten for, at det ville være hendes skyld, hvis faren Peter Brixtofte døde af misbrug.

Arrangementet er afholdt

Foto af forfatter Dorthe Stieper

Autismemor

Mød forfatter og journalist Dorthe Stieper, der giver dig indblik i, hvordan livet som mor til børn med autisme er – med alt hvad det indebærer af omkostninger glæder og sorger i livet.

Arrangementet er afholdt.

Foto af Kristine Sofie Højen

Bag om Buen

Mød Kristine. Medstifter af Buens Bogcafe, som er Danmarks eneste boghandel specialiseret i at forhandle LGBTQ+ litteratur - og den første i Skandinavien.

Arrangementet er afholdt

Tags