App-en Biblioteket

Appen Biblioteket er hele dit bibliotek samlet i én app. Her kan du søge, reservere og blive inspireret, og appen hjælper dig med at huske, hvornår du skal aflevere dine materialer.

Hent appen i dag

Når du henter appen i App Store eller Google Play, skal du vælge din kommune, og så er du igang. Login er det samme som du bruger til at logge ind med her på hjemmesiden.

Hvad kan du med appen?

Med appen har du altid dit bibliotek lige ved hånden. Søg, reserver, bliv inspireret, login og se din lånerstatus. Hvis du endnu ikke er oprettet som bruger af biblioteket, så kan du også gøre det via appen.

Bliv inspireret

Appen Biblioteket er spækket med inspiration og formidling. Du kan finde en masse hylder med inspiration som hele tiden skifter med relevante emner.

Søg på tværs

Du kan også søge på tværs af fysiske og digitale materialer. Finder du ikke bogen i fysisk form, kan det være, at du kan få den som e-bog eller lydbog. Med ét klik hopper du over i eReolens app - så bliver det ikke meget nemmere.

Forny

Forny dine lån hurtigt og nemt direkte i appen.

Har du glemt, hvornår du skal aflevere?

Intet problem! Appen påminder dig, når dit materiale snart skal afleveres. Med notifikationer i appen er du hele tiden opdateret på, hvornår dine materialer skal afleveres, og du får også besked, når et reserveret materiale ligger klar til afhentning på biblioteket.

Få dine mellemværende ud af verden med MobilePay

Skulle det smutte med at få afleveret til tiden, kan du også få dit mellemværende ud af verden meget nemt og hurtigt. Vi har fået MobilePay i appen Biblioteket, så du skalbare logge ind, finde dit mellemværende og klikke 'Betal via MobilePay'. Så åbner appen din MobilePay og tager beløb og modtager med over, og du kan nemt betale med det samme. Så behøver du aldrig mere se din bibliotekar skamfuldt i øjenene, når du en sjælden gang har afleveret for sent :0)

Få besked, når dit materiale er klar til afhentning

Når dit reserverede materiale er klar og du kan hente det på biblioteket, får du en besked fra appen. Hvis det ikke længere er aktuelt for dig at låne bogen, kan du i stedet klikke på 'fjern reservering'. 

God fornøjelse med appen Biblioteket.