Tilbud til skoler

Se bibliotekets tilbud til skoler for 2021-2022 længere nede på siden.

Vi har forskellige tilbud og arrangementer til skolerne, som kan være et rigtig godt supplement til de pædagogiske læreplaner – også i den understøttende undervisning.

Tilbuddende er opdelt efter klassetrin, og kan foregå på biblioteket. Vi kommer også gerne ud på jeres skole, hvis I ikke lige har et bibliotek i nærheden.

Fælles for tilbuddene er, at de er centreret om at øge børns kendskab til biblioteket. Det gør vi gennem temaer som kildekritik, læsning og informationssøgning, der også støtter op om folkeskolens fælles mål, og som tager udgangspunkt i bibliotekarernes faglige viden.

I kan kombinere tilbuddene på forskellig vis, og vi ser gerne de samme elever flere gange i forskellige sammenhænge. Det giver også eleverne et større ejerskab for biblioteket, så det bliver mere naturligt for dem at bruge det både i skoletiden og fritiden.

Se tilbud til skoler 2021-2022 i kataloget her.

Eller klik på firkanten midt i billedet herunder.

 

Booking og spørgsmål

I skal booken en aktivitet senest 14 dage før, og det foregår efter først-til-mølle princippet.
Vær opmærksom på, at der kan deltage én klasse ad gangen. Desuden kan der være særlige forhold vedr. tilmelding ved den enkelte aktivitet.

Har I spørgsmål, er I altid velkomne til at sende os en mail på bbib@frederikshavn.dk eller henvende jer på biblioteket - så tager vi altid gerne en snak.

BEMÆRK!: Indsæt aldrig CPR-nummer eller følsomme oplysninger i formularen. Læs mere om behandlingen af persondata i vores privatlivspolitik.