Billede af kulturformidler Merete

Merete anbefaler

Der er mange skræmmende sager for tiden med unge kvinder, som bliver udsat for forfærdelige forbrydelser. Få Meretes anbefaling til en bog, som hun havde svært ved at slippe igen.

Merete anbefaler

En djævel i den lyse nat: Hvem myrdede Stine Geisler? Af Søren Baastrup 

En sommernat i 1990 bliver den unge student Stine Geisler brutalt myrdet. Mordet bliver aldrig opklaret, og står derfor som en af de mest myteomspundne mordgåder i nyere dansk kriminalhistorie.

I denne bog møder forfatteren bla. venner, familie og mistænkte i et forsøg på at rekonstruere hvad der skete den nat, og for at finde svar på spørgsmålet; hvem myrdede Stine Geisler?

"Første gang jeg hørte om mordet på Stine Geisler var i en podcast på en køretur, og jeg kunne ikke slippe denne fortælling.

Den unge studine, som havde livet for sig, men som brutalt blev myrdet i kælderen under sit eget hjem, og tanken om at morderen aldrig er blevet straffet, gik lige i hjertet på mig.

Stine Geisler og jeg ville være lige gamle i dag, og nu er min ældste datter den samme alder som Stine Geisler havde, da hun blev frataget sit liv. Læs bogen og kom med forfatteren et lille skridt nærmere en opklaring."