Dekorativt

Tæl ned til jul med de bedste kalenderhistorier

Det er tid til at vælge, hvilken kalenderhistorie I skal læse i december, her kommer vores bud på de bedste af dem.

Hemmeligheden i Helmersværk

Eventyrlig, hjertevarm og en lille smule uhyggelig julefortælling i 24 kapitler om Flora på 12 år, hvis mor har lejet et lille hus ved byen Helmersværk. Flora går på opdagelse ved den gamle herregård i nærheden, og snart begynder der at ske sære ting. For børn fra 10 år, der kan lide hyggelige julefortællinger.
  

Olympia i Underbyen

En julefortælling i 24 afsnit og lidt til, med noter og kommentarer ved mag.art., folkemindeforsker Eugenius Kranemann.

Olympia skal hjælpe nisserne fra Underbyen. Eller det siger nissen Leo, som pludselig er flyttet ind på hendes værelse, ihvertfald. Børnetelefonen kan ikke hjælpe, og så må Olympia selv i gang.

Otto holder jul

Kalenderbog med 24 små historier, hvor man følger Otto og hører om hans oplevelser i juletiden sammen med familien og i børnehaven.

Jul - det er en ordre!

Fire julefortællinger, fordelt på 31 kapitler. Mød den julehadende The Møgjuleman, den færøske Skvatnisse, Revolver-John, Oste-Frans og mange andre sære væsener. Alle, som trods ihærdige forsøg, ikke kan holde julen fra døren. Tag med på 4 vanvittige juleeventyr, som helt sikkert vil få dig i det helt rigtige, møgirriterende julehumør

Ole Lund Kirkegaards Kikkebakke Boligby

Beboerne i Kikkebakke Boligby er en samling mildt sagt excentriske originaler. Børnene Berta og Freddy skal for eksempel hente et stykke snor eller to søm hos købmanden, så deres far kan kreere sindrige opvaskemaskiner!